Je Online Psycholoog - Logo

Zelfbeeld aan zet

Gesprekken met een psycholoog: MOEILIJK!


Als je aan gesprekken met een psycholoog denkt, verwacht je waarschijnlijk dat het zal gaan over klachten en problemen. Je stelt je wellicht emotionele gesprekken voor, turbulente tijden waarin je zult moeten wroeten in het verleden, je leven even helemaal op zijn kop zal staan en je diepgewortelde patronen met bloed, zweet en tranen zult moeten leren doorbreken. Een niet al te zalig vooruitzicht!

MAAR, het kan ook anders!


Want deze probleemgerichte benadering is zeker niet de enige weg. Zo richt de positieve psychologie zich bijvoorbeeld meer op wat er juist goed is en gaat in je leven. Er wordt aandacht besteed aan de dingen die je waardevol vindt in het dagelijks leven. Maar ook wordt gekeken naar wat je persoonlijke kwaliteiten en sterke kanten zijn. Kortom, het doel is om je gevoel van 'welbevinden' te vergroten.

Want uit onderzoek blijkt dat dit werkt als een bescherming tegen het ontwikkelen van psychische klachten. Het stelt je bijvoorbeeld in staat om te gaan met de snelle veranderingen in de samenleving en de toenemende verwachtingen die aan je gesteld worden. Het zorgt er verder voor dat je beter met dagelijkse stress, maar ook ingrijpende levensgebeurtenissen, om kan gaan. De training zelfbeeld aan zet is dus niet alleen nuttig voor mensen die zich onzeker kunnen voelen (en daar last van hebben). Het is voor een ieder waardevol om op deze manier zijn/haar weerbaarheid te vergroten .


In slechts twee sessies een sterker en beter gevoel over jezelf? Het kan! En dat voor slechts € 50,00!
Klik op aanmelden om direct aan de slag te gaan, of op contact als je meer informatie wil.


Als je vragen hebt of meer informatie wil, neem dan gerust contact met mij op.

Link to this pageLink to this page